ASAMBLATI CYBER PISICA - JOCURI PUZZLE

Cele mai populare JOCURI PUZZLE

Descrierea jocului Asamblati Cyber Pisica:
Intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online cu animale si cu roboti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa creati un nou robot pisica, pe care sa il vedeti in toate jocurile de baieti. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc, sa asezati toate piesele puzzle de robot in locul potrivit, astfel o sa reusiti sa va distrati si o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 de indemanare si jocuri cu animale pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Asamblati Cyber Pisica acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu animale, jocuri 2019 cu roboti, jocuri puzzle de baieti, jocuri noi de baieti, jocuri online de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 639 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Asamblati Cyber Pisica, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Asamblati Cyber Pisica!

Made by www.firstpixel.info