PRINTESA CURATA LACUL MURDAR - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

PRINTESA CURATA LACUL MURDAR - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Printesa Curata Lacul Murdar:
Doar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni o sa aveti ocazia sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online Disney cu Regatul de Gheata, in care o sa vedeti ca Anna este personajul principal. In acest joc de fete, trebuie sa reusiti sa o ajutati pe Anna sa curete un intreg lac murdar, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Anna, sa gasiti toate mizeriile care plutesc pe lac si care sunt pe malul lacului. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le adunati pe fiecare intr-un timp cat mai scurt, deoarece acesta este singurul mod in care o sa va distrati si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte alaturi de aceasta printesa Disney, iar Anna se va intoarce alaturi de noi jocuri de fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Curata Lacul Murdar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu anna, jocuri 2019 cu anna, jocuri pentru fete cu anna, jocuri cu regatul de gheata online, jocuri cu anna de curatat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 249 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Curata Lacul Murdar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Curata Lacul Murdar!

Made by www.firstpixel.info