DEVENITI PRINTESA DISNEY - JOCURI DISNEY

DEVENITI PRINTESA DISNEY - JOCURI DISNEY

Cele mai populare JOCURI DISNEY

Descrierea jocului Deveniti Printesa Disney:
Unul dintre cele mai noi jocuri online pentru fete pe care il puteti juca pe telefon si pe tableta pe care sa il jucati gratuit, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc, sa ajutati o fata de pe site-ul nostru sa se transforme intr-una dintre cele mai cunoscute printese Disney de pe site-ul nostru. In acest joc, Mulan, Merida din Neinfricata, Belle din Frumoasa si Bestia, Alba ca Zapada, Ariel din Mica Sirena dar si Elsa din Regatul de Gheata vor fi prezente in acest joc de imbracat, de machiat si de coafat pe care sa le transformati. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este unul dintre cele mai dragute jocuri Disney. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte creativi, astfel o sa vedeti ca fiecare printesa Disney din acest joc pe telefon si pe tableta vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Deveniti Printesa Disney acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu printese, jocuri disney pe tableta, jocuri disney pe telefon, become a disney princess, jocuri cu belle si merida online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 697 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Deveniti Printesa Disney, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Ionela a spus 18.01.2019

E tare jocul.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info