CAUTA AUR - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Cauta Aur:
Astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online gratuit din categoria de jocuri cu Mineri, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa acumulati puncte gasind cat mai mult aur in mina, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si foarte multi bani, astfel o sa va cumparati foarte multe imbunatatiri, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti ca foarte multe alte astfel de jocuri online cu mineri vor contnua sa apara chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti ca o sa va distrati alaturi de toti prietenii vostri in aceste jocuri de baieti de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Use the MOUSE to play.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cauta Aur acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu mineri, jocuri de baieti cu mineri, jocuri gratis cu mineri, jocuri cu mineri online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 236 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cauta Aur, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cauta Aur!

Made by www.firstpixel.info