FASHION NEGRU COPERTA VOGUE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

FASHION NEGRU COPERTA VOGUE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Fashion Negru Coperta Vogue:
Astazi, aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc Disney cu Regatul de Gheata pe care il puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca Elsa si Anna sunt personajele principale, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti pentru aceste doua printese Disney unele dintre cele mai dragute haine, machiaje, coafuri si accesorii pe care sa le poarte, deoarece ele urmeaza sa apara pe coperta revistei vogue. Nu o sa fie usor deloc, deoarece aceasta poza pe coperta trebuie sa fie una speciala. Voi dragi prieteni trebuie sa gasiti haine negre, coafuri negre, machiaje negre si accesorii negre pe care doar Elsa si Anna sa le poarte aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa va distrati de minune alaturi de aceste doua printese din Regatul de Gheata, iar voi o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri Frozen vor aparea pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fashion Negru Coperta Vogue acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu elsa si anna, jocuri cu regatul de gheata, jocuri 2019 cu elsa, jocuri fashion cu anna ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 244 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fashion Negru Coperta Vogue, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fashion Negru Coperta Vogue!

Made by www.firstpixel.info