SIMULATOR DE BARCI - JOCURI CU BARCI

Cele mai populare JOCURI CU BARCI

Descrierea jocului Simulator de Barci:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online 2019 cu barci, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti ca o sa deveniti unul dintre cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru. Am pregatit acest joc 3D simulator cu barci special pentru copii, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece trebuie sa pilotati fiecare barca 3D in cel mai bun mod, iar voi dragi copii o sa aveti ocazia sa castigati diferite curse 3D cu barci in acest joc online simulator pentru copii. O sa vedeti ca este un nou joc online de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati puncte si o sa vedeti cat de multe modele de barci 3D sunt existente, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri gratuite de curse 3D vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Barci acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri noi 3d, jocuri pentru copii 3d, jocuri gratis 3d, jocuri de curse 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 374 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Barci, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator de Barci!

Made by www.firstpixel.info