PUZZLE DE PESCUIT - JOCURI DE PESCUIT

Cele mai populare JOCURI DE PESCUIT

Descrierea jocului Puzzle de Pescuit:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde am pregatit pentru voi o gramada de jocuri online cu personaje noi. Astazi, trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa ajutati un nou pescar de pe site-ul nostru sa rezolve un nou joc puzzle. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc online, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati puncte alaturi de pescarul din acest joc si de pestii pe care o sa ii vedeti doar daca rezolvati cea mai noua imagine puzzle cu pesti si animale de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa asezati fiecare piesa puzzle in locul potrivit pentru a vedea ca foarte multe alte jocuri puzzle pentru copii si jocuri de indemanare vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle de Pescuit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 puzzle, jocuri online puzzle, jocuri gratis puzzle, jocuri puzzle cu pesti, jocuri cu pescari online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 295 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle de Pescuit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle de Pescuit!

Made by www.firstpixel.info