JERRY CURSE AMICALE - JOCURI CU TOM SI JERRY

JERRY CURSE AMICALE - JOCURI CU TOM SI JERRY

Cele mai populare JOCURI CU TOM SI JERRY

Descrierea jocului Jerry Curse Amicale:
Tom si Jerry se intorc astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri gratuite. Astazi, un nou joc Boomerang cu Tom si Jerry sunt pregatite chiar aici pe site-ul nostru, in care o sa vedeti ca Jerry este personajul principal. Acest joc cu animale este unul de curse cu masini, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte intr-un timp cat mai scurt, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti sa vedeti cum puteti ca alaturi de Tom si Jerry, sa ajungeti sa castigati cat mai multe curse cu masini. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca voi dragi copii o sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 pentru coipi cu Tom si Jerry vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jerry Curse Amicale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu tom si jerry, jocuri noi cu tom si jerry, jocuri gratis cu tom si jerry, jocuri de curse online, jocuri cu masini de curse ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1818 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jerry Curse Amicale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jerry Curse Amicale!

Made by www.firstpixel.info