PARCATI MASINA SPORT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcati Masina Sport:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante si distractive pe care sa le jucati gratuit. Astazi, am pregatit un nou joc online de baieti cu masini, in care o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc cu masini de parcat, in care o sa conduceti masini sportive, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa terminati acest joc de baieti parcand cat mai multe masini sport fara sa le loviti sau accidentati, astfel o sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, unde foarte multe alte jocuri 2019 cu masini de baieti si jocuri de parcat online vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcati Masina Sport acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de parcat, jocuri online cu masini, jocuri de baieti cu masini, jocuri cu masini sport online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1378 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcati Masina Sport, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Zaharia constantin a spus 31.01.2019

Nu merge sa joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info