KIM K ZI OCUPATA - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Kim K Zi Ocupata:
Am pregatit astazi dragi prietnei pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne jocuri online de fete. Astazi, o sa va intalniti din nou alaturi de Kim Kardashian, care o sa vedeti ca a pregatit petnru voi o gramada de provocari fashion. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca in acest joc de fete, trebuie sa o ajutati pe Kim Kardashian sa se pregateasca pentru o zi ocupata, astfel ca va avea nevoie de haine dragute, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii pe care sa le poarte in fiecare zi. Nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa ajungeti sa gasiti haine noi, amchaije dragute dar si coafuri si accesorii dintre cele mai noi, astfel Kim Kardashian va fi extrem de draguta si o sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri 2019 de fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Kim K Zi Ocupata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de fete, jocuri online de imbracat, jocuri de machiat online cu kim kardashian, jocuri 2019 cu kim kardashian ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 287 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Kim K Zi Ocupata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Kim K Zi Ocupata!

Made by www.firstpixel.info