PRINTESE IN IBIZA - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE IN IBIZA - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese in Ibiza:
Chiar si astazi aiic pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa va intalniti alaturi de trei printese Disney, care o sa vedeti ca vin alaturi de un nou joc online cu printese. In acest joc Disney, o sa va intalniti alaturi de Tiana, Elsa si Ariel vin pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de machiat, de imbracat, de coafat si de ingrijit, in care o sa vedeti ca aceste trei printese Disney merg in Ibiza, unde vor dori sa mearga la cele mai cunoscute petreceri din Ibizia, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti ca Tiana, Ariel si Elsa sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de cele trei printese Disney sa arate foarte bine, iar voi o sa vedeti ca Tiana, Ariel si Elsa vin aici pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri pe telefon si jocuri pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese in Ibiza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pe telefon disney, jocuri disney pe tableta online, jocuri cu tiana si elsa online, jocuri cu tiana si ariel de imbracat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 493 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese in Ibiza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese in Ibiza!

Made by www.firstpixel.info