SIMULATOR SLALOM DE SCHI - JOCURI DE SPORT

SIMULATOR SLALOM DE SCHI - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului Simulator Slalom de Schi:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le gasiti chiar aici pe site-ul nostru. In acest joc de baieti, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri 3D cu schi, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa vedeti ca in acest joc de baieti, sa deveniti cei mai buni schiori de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa acumulati foarte multe puncte si sa vedeti cum puteti ca intr-un timp cat mai scurt, sa ajungeti sa evitati toate steagurile de pe partie si sa ajungeti in cel mai scurt timp la finalul fiecarui nivel, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 3D de baieti vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Slalom de Schi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de baieti, jocuri de schi, jocuri de sport online, jocuri de baieti online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 215 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Slalom de Schi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator Slalom de Schi!

Made by www.firstpixel.info