DISNEY JURNAL DE CALATORIE CITY BREAK - JOCURI CU PRINTESE

DISNEY JURNAL DE CALATORIE CITY BREAK - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Disney Jurnal de Calatorie City Break:
Jurnal de Calatorie City Break este cel mai nou joc Disney pe telefon si pe tableta de pe site-ul nostru, in care osa va intalniti alaturi de foarte multe printese Disney care suntem siguri ca sunt preferatele voastre. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de fete, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de Merida, Moana, Tiana, Elsa, Anna, Ariel, Jasmine si Rapunzel care dragi copii vor merge intr-un city break extrem de dragut, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare printesa Disney. Acest joc pe telefon si pe tableta cu printese este unul de imbracat, de machiat, de coafat si de ingrijit, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pentru fiecare printesa Disney din acest joc, o sa reusiti sa gasiti vestimentatii moderne si o sa vedeti ca Merida, Moana, Jasmine, Tiana, Elsa, Rapunzel, Ariel si Anna vor reveni pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri de fet pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Disney Jurnal de Calatorie City Break acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney, jocuri pe telefon cu printese disney, jocuri pe telefon cu moana si tiana, jocuri 2019 cu jasmine si elsa online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 471 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Disney Jurnal de Calatorie City Break, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ioana a spus 28.01.2019

fantastic

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info