PARCARI LA DOCURI - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcari la Docuri:
O gramada de jocuri 3D apar chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astazi o sa vedeti ca in cel mai nou joc online de baieti si jocuri cu masini pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, am pregatit un nou joc online de baieti cu masini si de parcat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc cu masini 3D, sa deveniti cei mai buni soferi 3D in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni soferi. Parcati fiecare masina 3D din acest joc, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni soferi de masini 3D de pe site-ul nostru, unde o sa va asteptam in continuare alaturi de foarte multe alte jocuri 2019 cu masini. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcari la Docuri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri de baieti 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri 3d de parcat, jocuri online de parcat online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 831 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcari la Docuri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lili a spus 05.02.2019

e ok....dar mai lucrati

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info