ACADEMIA FASHION - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Academia Fashion:
Astazi dragi prieteni o sa vedeti ca unele dintre cele mai dragute jocuri de fete si de imbracat pe care le puteti intalni doar aici pe site-ul nostru. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat. Acest joc Academia Fashion este unul dintre cele mai interesante jocuri online pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa ajutati fetele de pe site-ul nostru sa arate cat mai bine. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc fashion, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusit isa vedeti cum puteti ca alaturi de hainele si machiajele din acest joc, veti reusi sa ajutati fetele de pe site-ul nostru sa fie cele mai bine imbracate, astfel diferite alte jocuri pe telefon de imbracat pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Academia Fashion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online de fete, jocuri de imbracat, jocuri noi de imbracat, jocuri 2019 de imbracat, jocuri 2019 de fete ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 213 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Academia Fashion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Academia Fashion!

Made by www.firstpixel.info