ZANA INSTA SELFIE - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Zana Insta Selfie:
Aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi copii aveti ocazia ca in fiecare zi, sa gasiti cele mai dragute jocuri pentru fete pe telefon si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc cu zane, in care o sa vedeti ca trebuie sa ajutati o frumaosa zana de pe site-ul nostru sa isi faca o fotografie selfie dintre cele mai dragute si cele mai frumoase de pe site-ul nostru, ceea ce nu este usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de imbracat, de machiat si de coafat, sa reusiti sa faceti cel mai dragut insta selfie de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti vestimentatii dragute pentru aceasta zana de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni veti vedea ca foarte multe jocuri de machiat de imbracat si de coafat pe telefon vor continua sa apara chiar aiic pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zana Insta Selfie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri selfie, jocuri cu instagram, jocuri cu insta selfie, fairy insta selfie, jocuri 2019 cu zane pe telefon ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 186 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zana Insta Selfie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Zana Insta Selfie!

Made by www.firstpixel.info