AUTOSTRADA ZIG ZAG - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Autostrada Zig Zag:
O sa vedeti ca astazi dragi copii am pregatit pentru voi un nou joc online de baieti si cu masini, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online de baieti si de indemanare, in care trebuie sa conduceti o masina cat mai rapida intr-un mod ft bun, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti foarte rapizi si sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti cat mai departe pe aceasta autostrada zig zag, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu masini vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Cautati jocuri cu masini pentru copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Autostrada Zig Zag acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini online, jocuri de baieti cu masini, jocuri online de baieti cu masini ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 482 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Autostrada Zig Zag, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Autostrada Zig Zag!

Made by www.firstpixel.info