SIMULATOR PANDA - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Simulator Panda:
Simulator Panda este cel mai nou joc online 3D de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online 3D cu animale. In acest joc pentru copii, voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi, deoarece trebuie ca alaturi de acest panda 3D, sa ajungeti sa acumulati puncte cat mai multe reusind ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa va plimbati alaturi de acest panda 3D in cat mai multe locuri. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa ajungeti sa gasiti cat mai multe puncte noi si sa vedeti cum puteti sa terminati acest joc 3D de aventura, de baieti si de indemanare explorand cat mai mult din acest joc simulator 3D cu ursi panda. O sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copi si jocuri gratuite Panda Simulator sau jocuri 3D de baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Panda acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri gratis 3d, jocuri cu animale 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 773 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Panda, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator Panda!

Made by www.firstpixel.info