BEBELUSA EMMA SCHIMBA SCUTECUL - JOCURI CU BEBELUSI

BEBELUSA EMMA SCHIMBA SCUTECUL - JOCURI CU BEBELUSI

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI

Descrierea jocului Bebelusa Emma Schimba Scutecul:
Am pregatit pentru voi astazi dragi prieteni un nou joc online de fete cu bebelusi pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu cea mai mare placere. Astazi, o sa va intalniti alaturi de bebelusa Emma, care este personajul principal in acest joc online, iar voi dragi copii trebuie sa aveti mare grija de Emma, deoarece este doar un bebelus, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in acest joc online de fete, sa o mentineti pe bebelusa Emma curata, sa o hraniti si sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa vedeti ca Emma va reusi sa arate cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece bebelusa Emma va fi foarte murdara la un moment, iar voi trebuie sa o spalati, sa ii schimbati scutecul si sa reusiti sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa va distrati alaturi de bebelusa Emma, folosind toate jucariile din acest joc de fete, iar voi veti gasi o gramada de alte jocuri de fete si jocuri cu bebelusi pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Emma Schimba Scutecul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de fete, jocuri noi de fete, jocuri online cu bebelusi, jocuri de fete cu bebelusi ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 369 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Emma Schimba Scutecul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Emma Schimba Scutecul!

Made by www.firstpixel.info