CONDUCETI MONSTER TRUCK - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Conduceti Monster Truck:
Ca sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, va asteptam chiar aici, unde avem pregatite foarte multe jocuri 2019 cu masini si jocuri 2019 cu camioane pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit astazi un super joc cu Monster Trucks, in care trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa ajungeti la finalul fiecarui nivel. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca vor fi diferite obstacole in fiecare nivel, pe care trebuie sa le depisiti cu fiecare camion sau Monster Truck pe care il conduceti, astfel o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca o sa ajungeti sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru, unde veti gasi o gramada de alte jocuri de baieti cu masini si camioane in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Conduceti Monster Truck acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri cu camioane, jocuri de baieti cu camioane, jocuri cu monster truck online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 344 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Conduceti Monster Truck, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Conduceti Monster Truck!

Made by www.firstpixel.info