CREATOR DE JUCARII - JOCURI DE INDEMANARE

CREATOR DE JUCARII - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Creator de Jucarii:
Va asteptam si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri 2019. Astazi, va trebui sa fiti foarte creativi si foarte atenti, deoarece am adus pentru voi un nou joc online de fete si de baieti, in care trebuie sa creati cele mai interesante jucarii de plus de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti creativi, deoarece trebuie sa aveti unele dintre cele mai dragute si cele mai colorate animale de plus de pe site-ul nostru. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca intr-un timp cat mai scurt, o sa ajungeti sa va distrati gasind foarte multe culori pentru fiecare parte a papusii voastre de plus, astfel o sa reusiti sa creati diferite animale de plus sau jucarii de plus colorate din diferite parti si modele diferite, iar voi dragi copii o sa aveti jucarii unice pe care sa le vedeti doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Creator de Jucarii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi online, jocuri de fete cu animale de plus, jucarii online, jocuri de creat jucarii de plus ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 144 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creator de Jucarii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Creator de Jucarii!

Made by www.firstpixel.info