LOVITURI LIBERE 3D - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului Lovituri Libere 3D:
Chiar si astazi pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni aveti ocazia sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti. Astazi, am pregatit un nou joc 3D de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa ajungeti sa acumulati puncte, deoarece acesta este un nou joc de baieti 3D. Acest joc de fotbal poate sa devina preferatul vostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa acumualti foarte multe puncte in acest joc de fotbal 3D. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati puncte, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc, sa dati cat mai multe goluri. Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc 3D de fotbal, o sa vedeti ca o sa devenit icei mai buni jucatori de fotbal, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri 3D de fotbal de pe site-ul nostru vor continua sa apara in cel mai scurt timp chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lovituri Libere 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti 3d, jocuri noi 3d online, jocuri gratis de baieti, jocuri noi de fotbal 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 223 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lovituri Libere 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lovituri Libere 3D!

Made by www.firstpixel.info