VINTAGE VS SWAG - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

VINTAGE VS SWAG - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Vintage vs Swag:
Un nou joc Frozen pentru fete aparea astazi chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri Disney. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc cu Regatul de Gheata, in care o sa va intalniti alaturi de Elsa si Anna, care dragi prieteni isi doresc sa aiba haine vintage sau swag, iar voi sunteti singurele fete care pot sa le ajute. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in acest joc Disney, o sa reusiti sa gasiti haine vintage, machiaje vintage dar si coafuri si accesorii vintage pe care sa le poarte, dupa care trebuie sa gasiti haine swag, machiaje swag, coafuri swag dar si accesorii swag pe care sa le poarte in acest joc fashion. Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de imbracat, de machiat si de coafat pe care sa le jucati gratuit atat pe telefon cat si pe tableta pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vintage vs Swag acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de fete cu regatul de gheata, jocuri disney cu elsa, jocuri disney cu anna, jocuri frozen pe telefon online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 466 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vintage vs Swag, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vintage vs Swag!

Made by www.firstpixel.info