SIMULATOR TANC DE RAZBOI - JOCURI CU TANCURI

SIMULATOR TANC DE RAZBOI - JOCURI CU TANCURI

Cele mai populare JOCURI CU TANCURI

Descrierea jocului Simulator Tanc de Razboi:
O sa va distrati de minune si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri 3D. Astazi, va asteptam un nou joc de baieti si de indemanare 3D cu Tancuri, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece acesta este un nou joc online cu razboi, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc 3D cu tancuri, in care trebuie sa fiti siguri ca in acest joc pentru copii, sa reusiti sa acumulati puncte impuscand cat mai multe tancuri 3D, iar voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc, sa distrugeti cat mai multe astfel de tancuri 3D, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti 3D si jocuri cu tancuri pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Tanc de Razboi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri de baieti 3d, jocuri cu tancuri 3d, jocuri noi cu tancuri pentru copii, jocuri de baieti cu impuscaturi 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 494 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Tanc de Razboi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator Tanc de Razboi!

Made by www.firstpixel.info