FLAPPY CUPIDON - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Flappy Cupidon:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni am pregatit pentru voi un nou joc gratuit Flappy Bird. Acest joc Flappy Bird este unul extrem de interesant si de distractiv, deoarece acesta este un nou joc cu cupidon, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si sa reusiti sa evitati toate obstacolele care ar putea sa il raneasca pe cupidon, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa vedeti cum veti reusi sa colectati cat mai multe inimioare si o sa ajungeti cat mai departe alaturi de cupidon in acest joc Flappy Bird, astfel o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 Flappy Bird vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tasta SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Flappy Cupidon acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu flappy bird, jocuri flappy bird online, jocuri 2019 flappy bird, flappy cupid ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 154 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Flappy Cupidon, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Flappy Cupidon!

Made by www.firstpixel.info