CURSE DE ELITA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Curse de Elita:
Curse de Elita este numele noului nostru joc 3D cu masini pe care toti baietii de pe site-ul nostru il pot juca gratuit. Voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi astazi unul dintre cele mai interesate si cele mai distractive jocuri pentru copii, in care dragi prieteni trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece acesta este un nou joc 3D de curse cu masini rapide si puternice, astfel ca o sa vedeti ca nu va fi usor sa controlati aceste masini, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca pana la finalul acestui joc de baieti 3D, sa aveti cat mai multe curse castigate intr-un timp cat mai scurt. Trebuie sa fiti extrem de atenti si bine pregatiti, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa castigati foarte multe puncte si foarte multe curse cu fiecare masina de curse de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri cu masini vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru, in care sa va distrati de minune alaturi de fiecare adversar. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse de Elita acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini de curse, jocuri 2019 cu masini, jocuri de curse online, jocuri noi de curse, jocuri gratis de curse online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1127 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse de Elita, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse de Elita!

Made by www.firstpixel.info