3D AIR HOCKEY - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului 3D Air Hockey:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi in fiecare zi unele dintre cele mai distractive jocuri pentru copii. Astazi, am adus un nou joc de baieti 3D, un joc de sport in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc pentru copii cu air hockey, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte castigand cat mai multe runde de air hockey doar aici pe site-ul nostru. Voi dragi prieteni o sa aveeti un adversar foarte bun, pe care trebuie sa il invingeti, satfel o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc usor, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi in acelasi timp, astfel incat sa marcati cat mai multe goluri si sa reusiti sa va distrati de minune, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, o sa fiti cei mai buni jucatori de air hockey 3D de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului 3D Air Hockey acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri 3d de sport, jocuri de sport online, jocuri cu air hockey, air hockey 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 202 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre 3D Air Hockey, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul 3D Air Hockey!

Made by www.firstpixel.info