INVAZIA ALPHA IN SPATIU - JOCURI DE BAIETI

INVAZIA ALPHA IN SPATIU - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Invazia Alpha in Spatiu:
Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de baieti si de aventura, in care o sa acumulati foarte multe puncte fiind luptatori in spatiu. Astazi, am pregatit un nou joc online cu impuscaturi, in care dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, deoarece acesta este un nou joc online pentru copii, in care trebuie sa controlati o naveta spatiala si sa reusiti sa tineti sub control aceasta naveta, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni va trebuie sa fiti rapizi si sa zburati prin spatiu, iar la finalul acestui joc, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce inseamna ca diferite alte jocuri de baieti cu impuscaturi vor continua sa apara chiar pe site-ul nostru. Impuscati toate navetele spatiale si toti adversarii care vor incearca sa va opreasca, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj in acest joc de abaieti online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Invazia Alpha in Spatiu acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri noi de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti online, jocuri noi cu impuscaturi in spatiu,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 81 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Invazia Alpha in Spatiu, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Invazia Alpha in Spatiu!

Made by www.firstpixel.info