BOONIE BEARS MERG ACASA - JOCURI CU BOONIE BEARS

BOONIE BEARS MERG ACASA - JOCURI CU BOONIE BEARS

Cele mai populare JOCURI CU BOONIE BEARS

Descrierea jocului Boonie Bears Merg Acasa:
Boonie Bears Merg Acasa este cel mai nou joc online de indemanare pentru copii aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca intr-un timp cat mai scurt, sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati personajele Boonie Bears de pe site-ul nostru sa reuseasca sa ajunga cat mai departe. Nu o sa fie usor deloc, insa dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca pana la finalul fiecarui nivel, sa ajungeti sa acumulati puncte creand cat mai multe drumuri pentru Boonie Bears. Trebuie sa creati aceste drumuri sau poduri pe care Ursii Boonie sa mearga astfel incat sa fie in siguranta, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc online de baieti, veti reusi sa vedeti ca foarte multe alte jocuri 2019 de baieti si jocuri pentru copii cu animale vor continua sa apara pe site-ul nostru pe care sa le jucati alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Boonie Bears Merg Acasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale online, jocuri de baieti noi, jocuri cu boonie bears online, jocuri 2019 cu boonie bears pentru copii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 168 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Boonie Bears Merg Acasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Boonie Bears Merg Acasa!

Made by www.firstpixel.info