EROU DE HOCHEI - JOCURI DE SPORT

Cele mai populare JOCURI DE SPORT

Descrierea jocului Erou de Hochei:
Pentru ca stim cat de multi baieti cauta jocuri de sport aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astazi am pregatit pentru voi un nou joc online 3D de baieti, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc de sport, in care o sa ajungeti un erou de hochei, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti ca astazi, voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa marcati cat mai multe goluri in poarta de hochei, astfel o sa deveniti cei mai buni jucatori de hochei 3D. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa castigati cat mai multe meciuri de hochei 3D aici pe site-ul nostru, unde o sa vedeti ca vom continua sa aducem astfel de jocuri 3D de baieti si jocuri 3D de hochei pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri, unde o sa vedeti ca diferite alte jocuri distractive 3D pentru copii vor continua sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Erou de Hochei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti online, jocuri 2019 de sport, jocuri 3d online, jocuri noi 3d de sport,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 108 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Erou de Hochei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Erou de Hochei!

Made by www.firstpixel.info