PRINTESE DEVIN POPULARE LA SCOALA - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

PRINTESE DEVIN POPULARE LA SCOALA - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Printese Devin Populare la Scoala:
Un nou joc online cu printese va asteapta chiar aici pe site-ul nostru, unde astazi o sa vedeti ca avem un nou joc HTML5 cu Regatul de Gheata, in care Elsa si Anna sunt personajele principale. Voi dragi prieteni trebuie sa rezolvati o noua provocare de imbracat, de machiat si de coafat, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe aceste doua printese Disney sa aiba unele dintre cele mai frumoase, cele mai moderne dar si cele mai dragute si interesante haine, machiaje, coafuri si accesorii de pe site-ul nostru. Elsa si Anna sunt doar fete de liceu, unde incepand de astazi isi doresc sa devina din ce in ce mai populare, astfel ca trebuie sa le ajutati sa isi gaseasca haine noi, machiaje dragute dar si coafuri si accesorii dintre cele mai modern de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, insa Elsa si Anna vor continua sa aduca astfel de jocuri pe telefon si pe tableta de pe site-ul jocuri-friv.ro, unde veti juca foarte multe alte jocuri Disney de fete. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Devin Populare la Scoala acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu elsa, jocuri frozen pe telefon, jocuri cu anna pe tableta, jocuri 2019 cu elsa pe telefon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 198 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Devin Populare la Scoala, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Devin Populare la Scoala!

Made by www.firstpixel.info