MAIMUTA CU BAT - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Maimuta cu Bat:
Doar daca intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, voi dragi prieteni aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii, pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc de baieti si de indemanare, in care o maimuta va avea nevoie de ajutorul vostru. Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online in care trebuie sa ajungeti cat mai departe intr-un timp cat mai scurt dintr-o parte in cealalta a acestui joc. Voi dragi prieteni veti reusi sa acumulati foarte multe puncte, insa pentru asta, trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa creati bete indeajuns de lungi pentru a ajunge de pe o platforma pe cealalta, astfel o sa reusiti sa terminati acest joc in cel mai scurt timp si cu cat mai multe puncte. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Maimuta cu Bat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online pentru copii, jocuri cu animale, jocuri 2019 cu animale, jocuri de baieti cu animale, jocuri noi cu maimute ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 263 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Maimuta cu Bat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Maimuta cu Bat!

Made by www.firstpixel.info