CONDUCETI MASINI DE CASCADORII - JOCURI CU MASINI

CONDUCETI MASINI DE CASCADORII - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Conduceti Masini de Cascadorii:
O sa vedeti ca si astazi dragi prieteni, aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi, cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Astazi, am pregatit un nou joc 3D cu masini, in care dragi prieteni o sa conduceti diferite tipuri de masini 3D, alaturi de care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa faceti cat mai multe cascadorii. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni veti reusi sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va distrati de minune alaturi de fiecare masina 3D pe care o sa reusiti sa o deschideti si sa o cumparati. Trebuie sa acumulati foarte multe puncte in acest joc 3D de baieti dar si cat mai multi bani, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa terminati acest joc gratuit pe telefon cu diferite tipuri de masini 3D. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucativ-a folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Conduceti Masini de Cascadorii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri noi cu masini 3d, jocuri 2019 cu masini 3d, jocuri cu cascadorii cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 961 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Conduceti Masini de Cascadorii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Conduceti Masini de Cascadorii!

Made by www.firstpixel.info