DISNEY COSTUME DE INGER - JOCURI CU PRINTESE

DISNEY COSTUME DE INGER - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Disney Costume de Inger:
O sa va distrati de minune astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele interesante jocuri cu printese Disney pe telefon si pe tableta. Astazi, o sa va intalniti alaturi de foarte multe printese Disney precum Merida, Belle, Ariel, Elsa, Aladdin, Anna sau Rapunzel, care dragi prieteni trebuie sa aiba diferite costume de inger de pe site-ul nostru, iar astazi, trebuie sa fiti foarte creativi si o sa vedeti ca in acest joc de imbracat, de machiat si de coafat, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa creati cele mai interesante costume de inger pe care fiecare printesa Disney sa le poarte. Pentru ca sunt printese diferite, fiecare printesa Disney din acest joc va avea un costum de inger diferit, iar voi o sa vedeti ca noi jocuri pe telefon si pe tableta vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Disney Costume de Inger acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney pe telefon, jocuri pe tableta cu ariel, jocuri cu printese pe telefon, jocuri disney cu elsa si belle ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 709 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Disney Costume de Inger, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Disney Costume de Inger!

Made by www.firstpixel.info