ARIEL II E DOR DE ERIC - JOCURI CU MICA SIRENA

ARIEL II E DOR DE ERIC - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Ariel Ii E Dor de Eric:
Noi jocuri Disney apar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro in fiecare zi, astfel ca astazi, o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri. Asazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online cu Mica Sirena, in care trebuie sa fit isiguri ca o sa ajungeti ca in acest joc pentru fete, sa reusiti sa o ajutati pe Ariel sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa o ajutati sa arate cat mai bine pentru printul Eric. Nu o sa fie usor deloc, deoarece printesa Ariel mereu vrea sa aiba haine dragute si machiaje interesante, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp o sa reusiti sa o ajutati pe Ariel sa arate foarte bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece lui Ariel ii este dor de Eric, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o faceti pe Mica Sirena sa se simta foarte bine alaturi de Mica Sirena, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri Disney cu Mica Sirena vor reusi sa apara in cel mai scurt timp chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ariel Ii E Dor de Eric acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu mica sirena, jocuri online cu ariel, jocuri disney cu ariel, jocuri 2019 cu ariel pe telefon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 331 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ariel Ii E Dor de Eric, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ariel Ii E Dor de Eric!

Made by www.firstpixel.info