SURORI CELEBRITATI SE DESPART - JOCURI DE FETE

SURORI CELEBRITATI SE DESPART - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Surori Celebritati se Despart:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de fete si cu celebritati, in care o sa va intalniti alaturi de Kylie Jenner si Kendall Jenner, care astazi vin alaturi de un nou joc online de fete, de imbracat, de machiat si de coafat. In acest joc, aceste doua surori celebritati vin aici pe site-ul nostru alaturi de o noua provocare fashion, in care aceste doua fete celebritati se despart, iar voi trebuie sa le ajutati pe Kendall Jenner si Kylie Jenner sa gaseasca cele mai dragute haine pentru celebritati, machiaje noi dar si coafuri si accesorii extrem de interesante, pe care voi dragi prieteni le puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta de pe site-ul nostru, astfel o sa va intalniti alaturi de fetele Kardashian dar si cu surorile Jenner aici de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Surori Celebritati se Despart acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu kendall jenner, jocuri 2019 cu kylie jenner, jocuri pentru fete cu kylie jenner, jocuri de machiat cu kendall jenner online pe telefon ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 292 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Surori Celebritati se Despart, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Surori Celebritati se Despart!

Made by www.firstpixel.info