REPARA TELEFONUL - JOCURI DE INDEMANARE

REPARA TELEFONUL - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Repara Telefonul:
Va asteptam aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online extrem de interesant si de distractiv, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt tmp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc. Voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in acest joc, voi trebuie sa reparati cat mai multe telefoane sparte si stricat de pe site-ul nostru, iar pentru asta trebuie sa fiti foarte atenti si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi fiecare ustensila de reparat si de ingrijit, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa schimbati piesele stricate si zdrobite din fiecare telefon din acest joc, astfel o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu telefoane vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Repara Telefonul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri online cu telefoane sparte, jocuri 2019 de reparat, jocuri online de reparat telefoane ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 125 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Repara Telefonul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Repara Telefonul!

Made by www.firstpixel.info