PRINTESE TRUPA ROCK - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESE TRUPA ROCK - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printese Trupa Rock:
Va asteptam si astazi intr-un numar cat mai mare aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante. Astazi, o sa vedeti ca am adus pentru voi un nou joc online de fete, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajutati trei printese Disney sa isi faca o trupa rock. In acest joc, o sa vedeti ca Tiana, Ariel si Merida vin impreuna alaturi de o super provocare de imbracat, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare printesa Disney in parte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca in acest joc cu Tiana, Merida si Ariel o sa vedeti ca trebuie sa gasiti haine rock, machiaje rock dar si accesorii rock pe care le puteti gasi doar aici pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa faceti alegerile potrivite, iar Ariel, Merida si Tiana vin pe site-ul nostru alaturi de foarte multe alte jocuri de imbracat. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Trupa Rock acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiana online, jocuri 2019 cu merida si ariel, jocuri pe telefon cu printese disney, jocuri pe tableta cu printese disney ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 228 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Trupa Rock, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printese Trupa Rock!

Made by www.firstpixel.info