MASINA DE POLITIE 3D - JOCURI CU MASINI

MASINA DE POLITIE 3D - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Masina de Politie 3D:
Daca va doriti sa fiti cei mai buni politisti atunci cand cresteti mari, astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online 3D de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti cat mai bine toate masinile de politie 3D pe care le-am pregatit in acest joc, astfel o sa reusti isa urmariti foarte multi infractori. Am reusit sa aducem pentru voi acest super joc 3D cu masini de politie, astfel ca trebuie sa conduceti acest Hummer 3D de politie in cel mai bun mod posibil, astfel o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe si o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va distrati si o sa ajungeti sa conduceti o gramada de alte jocuri 2019 cu masini si jocuri 3D de baieti pe care le vom pregati pe viitor. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masina de Politie 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri noi 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini de politie online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1041 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masina de Politie 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masina de Politie 3D!

Made by www.firstpixel.info