ELLIE NUNTA DISTRUSA - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Ellie Nunta Distrusa:
Veti gasi astazi dragi prieteni jocul Ellie Nunta Distrusa aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece o sa reusiti sa vedeti ca aceasta papusa Barbie vine pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante provocari de fete. In acest joc, o sa vedeti ca Ellie va dori sa aiba o nunta foarte frumoasa si moderna, insa aceasta nunta distrusa trebuie salvata de catre voi si Barbie, ceea ce nu o sa fie usor deloc, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa o ajutati pe Ellie sa fie una dintre cele mai moderne mirese de pe site-ul nostru. Voi dragi copii trebuie sa salvati nunta distrusa a lui Ellie, iar pentru asta trebuie sa curatati tot gunoiul si sa reusiti sa re-decorati intreaga nunta cu cele mai frumoase culori si cele mai proaspete flori si decoratii, astfel Ellie o sa se distreze chiar si la nunta distrusa, iar voi o sa gasiti o gramada de alte jocuri pe telefon cu papusi Barbie online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ellie Nunta Distrusa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pe telefon cu ellie, jocuri barbie pe tableta, jocuri 2019 cu barbie pe telefon online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 455 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ellie Nunta Distrusa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ellie Nunta Distrusa!

Made by www.firstpixel.info