AURORA VS MALEFICENT CONFRUNTAREA FASHION - JOCURI DISNEY

AURORA VS MALEFICENT CONFRUNTAREA FASHION - JOCURI DISNEY

Cele mai populare JOCURI DISNEY

Descrierea jocului Aurora vs Maleficent Confruntarea Fashion:
Cel mai nou joc Disney de pe site-ul nostru le aduce in fata voastra pe printesa Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita dar si pe Maleficent din Descendants. Voi dragi copii stiti deja ca cele doua personaje Disney sunt adversare in povestea lor cu printese, iar astazi veti reusi sa luati parte la o super confruntare fashion intre Aurora si Maleficent, astfel ca trebuie sa fiti extrem de atenti si creativi, astfel incat in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa gasiti unele dintre cele mai frumoase haine, machiaje moderne dar si coafuri si accesorii dintre cele mai interesante, iar voi dragi prieteni veti reusi sa vedeti care fata dintre Aurora si Maleficent va arata mai bine cu aceste noi vestimentatii fashion pe care voi le pregatiti. Cele doua personaje, Aurora si Maleficent vor dori haine fashion, machiaje moderne si colorate dar si coafuri complet noi pe care nu le-au mai avut, astfel ca trebuie sa fiti extrem de creativi si sa le ajutati sa castige aceasta confruntare fashion, pe care o puteti incerca pe telefon online si pe tableta online chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aurora vs Maleficent Confruntarea Fashion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney cu maleficent, jocuri cu descendants, jocuri 2019 cu aurora, jocuri pe telefon cu descendants ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 796 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aurora vs Maleficent Confruntarea Fashion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aurora vs Maleficent Confruntarea Fashion!

Made by www.firstpixel.info