VANATOR DE URSI - JOCURI CU BOONIE BEARS

VANATOR DE URSI - JOCURI CU BOONIE BEARS

Cele mai populare JOCURI CU BOONIE BEARS

Descrierea jocului Vanator de Ursi:
Va asteptam dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante si distractive pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, o sa gasiti un nou joc online de baieti cu Boonie Bears, in care trebuie sa fit isiguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in acest joc pentru copii, sa reusiti sa impuscati cat mai multe tinte, deoarece acesta este un nou joc online de baieti si cu animale, in care personajele Boonie Bears isi doresc sa devina cei mai buni vanatori de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa vedeti cum in acest joc, sa folositi arma pe care am pregatit-o pentru voi, iar noi dragi prieteni o sa va distrati alaturi de aceste personaje Boonie Bears, iar voi o sa gasiti diferite alte jocuri 2019 pentru copii si jocuri de baieti online cu Boonie Bears. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vanator de Ursi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu boonie bears, jocuri 2019 cu boonie bears, jocuri boonie bears cu animale, jocuri online cu boonie bears pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 375 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vanator de Ursi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vanator de Ursi!

Made by www.firstpixel.info