ANGELO MEGA SKATE - JOCURI CU ANGELO

ANGELO MEGA SKATE - JOCURI CU ANGELO

Cele mai populare JOCURI CU ANGELO

Descrierea jocului Angelo Mega Skate:
Astazi, Angelo vine pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de un nou joc online pentru copii, in care o sa va distrati de minune alaturi de bunul vostru prieten Angelo. In acest joc gratuit, voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il ajutati pe Angelo sa acumuleze cat mai multe puncte, iar pentru asta, trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va plimbati cu skateboard-ul lui Angelo in cel mai bun mod posibil, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte mergand alaturi de Angelo in cartier, iar voi trebuie sa mergeti fara sa cadeti de pe skateboard, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine si sa fiti siguri ca in acest joc online cu Angelo, o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu Angelo si jocuri de baieti cu skateboard vor fi pregatite sa le jucati pe telefon alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Angelo Mega Skate acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu angelo, jocuri online cu angelo, jocuri 2019 cu angelo pentru copii, jocuri cu angelo cu skateboard, jocuri noi cu skateboard online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 375 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Angelo Mega Skate, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Angelo Mega Skate!

Made by www.firstpixel.info