RETRO SPEED 2 - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Retro Speed 2:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc online de baieti si jocuri gratuite cu masini. In acest joc online, voi dragi prieteni o sa conduceti noi jocuri de baieti online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte conducand masinute mici pe autostrada, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte, astfel ca trebuie sa fiti bine pregatiti si sa ajungeti ca in acest joc, sa ajungeti sa nu faceti nici un accident cu masini, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 de baieti vor continua sa apara pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri online cu masini pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Retro Speed 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri de baieti cu masini online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 271 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Retro Speed 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Retro Speed 2!

Made by www.firstpixel.info