CRAZY ROLL 3D - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Crazy Roll 3D:
Va asteptam si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde o sa ajungeti sa va distrati de minune de fiecare data cand veniti sa cautati jocuri 3D. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online 3D cu bile, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa controlati cat mai bine bila 3D din acest joc online de indemanare. Nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de bila voastra 3D, sa ajungeti cat mai departe si sa fiti siguri ca o sa acumulati cat mai multe puncte. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, trebuie sa fiti siguri ca aceasta bila 3D o sa reuseasca sa ajunga cat mai departe in lumea 3D, astfel o sa deveniti cei mai buni jucatori si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 pentru copii si jocuri de baieti vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Crazy Roll 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti 3d, jocuri noi 3d, jocuri online 3d, jocuri de baieti 3d cu bile ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 318 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Crazy Roll 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Crazy Roll 3D!

Made by www.firstpixel.info