SMULATOR DE PISICI - JOCURI CU ANIMALE

SMULATOR DE PISICI - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Smulator de Pisici:
O sa vedeti dragi copii ca si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, o sa va intalniti alaturi de noi personaje alaturi de care suntem siguri ca o sa va distrati. Astazi, o sa aducem un nou joc 3D de baieti, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa va distrati, deoarece este un nou joc online de aventura cu pisici 3D, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa explorati cat mai mult din aceasta lume 3D alaturi de aceasta pisica. Trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece acesta este un nou joc online de aventura, in care trebuie sa fiti siguri ca in acest joc, o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, alaturi de aceasta pisica 3D, sa reusiti sa vedeti cum in acest joc, sa acumulati puncte si sa colectati cat mai multe bonusuri, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu animale si jocuri 3D pentru copii vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Smulator de Pisici acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu pisici 3d, jocuri noi cu animale 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1398 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Smulator de Pisici, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Smulator de Pisici!

Made by www.firstpixel.info