SAGETI RAPIDE - JOCURI DE INDEMANARE

SAGETI RAPIDE - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Sageti Rapide:
Va asteptam aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc online de baieti, in care o sa vedeti ca singurul mod in care o sa reusiti sa acumulati puncte este sa reusiti sa trageti cu sageti intr-un cerc. Acesta este un nou joc online de baieti si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa va distrati de minune, deoarece acesta este un nou joc online de baieti, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa implantati toate sagetile in acest cerc, astfel o sa aveti cel mai mare punctaj, iar noi vom continua sa aducem o gramada de alte jocuri pentru copii cu impuscaturi si jocuri de indemanare pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sageti Rapide acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri de indemanare, jocuri gratis de indemanare, jocuri pentru copii ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 311 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sageti Rapide, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sageti Rapide!

Made by www.firstpixel.info