JASMINE CURATENIE IN CAMERA DE OASPETI - JOCURI CU ALADDIN

JASMINE CURATENIE IN CAMERA DE OASPETI - JOCURI CU ALADDIN

Cele mai populare JOCURI CU ALADDIN

Descrierea jocului Jasmine Curatenie in Camera de Oaspeti:
O sa va intalniti astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi o sa vedeti ca Jasmine este prima printesa Disney vine aici pe site-ul nostru alaturi de un nou joc online de fete, de imbracat si de machiat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in acest joc gratuit cu Aladdin, sa o ajutati pe printesa Jasmine sa aiba o camera de oaspeti curata si draguta. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc de facut curat, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti ca trebuie ca alaturi de Jasmine, sa gasiti toate mizeriile si toate obiectele dezordonate din aceasta camera, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa acumulati puncte gasind toate obiectele de care nu este nevoie in camera de oaspeti, iar veti reusi sa vedeti ca diferite alte jocuri Disney cu Jasmine vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru alaturi de noi jocuri pentru fete. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jasmine Curatenie in Camera de Oaspeti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri disney, jocuri cu jasmine online, jocuri 2019 cu jasmine, jocuri pentru fete, jocuri de fete cu aladdin ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 261 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jasmine Curatenie in Camera de Oaspeti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jasmine Curatenie in Camera de Oaspeti!

Made by www.firstpixel.info