MR PONG - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Mr Pong:
Mr Pong este cel mai nou joc online de baieti si pentru copii este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi un nou joc online de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa reusiti sa il ajutati pe Mr Pong sa acumuleze cat mai multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online pentru copii de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa vedeti cum puteti sa il controlati pe Mr Pong in cel mai bun mod, astfel o sa ajungeti ca in acest joc, sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa acumulati puncte sarind cat mai repede si sa reusiti sa vedeti cum o gramada de jocuri gratuite de baieti si jocuri de indemanare vor continua sa apara chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mr Pong acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti, jocuri 2019 de baieti, jocuri online de indemanare, jocuri pentru copii de baieti ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 320 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mr Pong, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mr Pong!

Made by www.firstpixel.info