PRINTESA AVA DENTIST REAL - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESA AVA DENTIST REAL - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printesa Ava Dentist Real:
Printesa Ava este cel mai nou personaj de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde astazi o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc online de fete si cu doctori, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de printesa Ava, sa deveniti cei mai buni doctori dentisti de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece acesta este un nou joc online cu doctori, in care o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o gramada de ustensile speciale, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa folositi toate ustensilele cu dentisti, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece printesa Ava are diferite probleme cu dintii, iar voi trebuie sa le reparati in cel mai scurt timp, astfel printesa Ava o sa se intoarca aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte jocuri noi cu printese pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Ava Dentist Real acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu printese, jocuri 2019 cu doctori, jocuri cu dentisti online, jocuri de fete cu printese ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 241 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Ava Dentist Real, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Printesa Ava Dentist Real!

Made by www.firstpixel.info